Phyllis Vaessen 53 jaar uit Berg aan de Maas

Ook tijdens een dipje wist mijn coach me weer te motiveren!*

Het is voorjaar 2019. Het wordt weer tijd om te kijken hoe mijn lievelingsjurkje zit na de winter..

En dat valt tegen, het zit niet meer lekker. Balen!

Op Facebook zie ik PowerSlim voorbij komen. Wat is dat? Nieuwsgierig geworden stuur ik Mieke van ProvideCareMieke een berichtje over het gevecht met mijn lievelingsjurkje. Mieke is een PowerSlim coach bij mij in de buurt en nodigt me uit om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen.

Het klikt meteen tussen ons en 1,5 uur later ga ik met een startpakket weer naar buiten. 1 april ben ik begonnen en ik kan alleen maar zeggen: super! Het kostte me weinig moeite, de producten uit het PowerSlim assortiment zijn lekker en ook zijn er lekkere snacks! Elke week zag ik mijn doel dichterbij komen.

Ondertussen leerde ik van Mieke hoe je een gezonde verantwoorde maaltijd op tafel zet. Voor rijst en pasta is er ook een prima vervanger. Mieke heeft altijd goede tips en weetjes. Ook tijdens een dipje trok ze me er met haar positiviteit weer uit!

Ondertussen heb ik mijn doel bereikt en zit ik heerlijk in mijn vel! En dat lievelingsjurkje hangt weer vooraan in de kast hoor!

Mieke
Coach van Phyllis

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer