Winkelwagen
Terug

65 jaar uit Leerdam

"Ook weekenden en vakanties gingen ons goed af!*"

Wij zijn Yvonne en Cornelis, net 60 jaar en hebben nog reuze veel plannen. We werken allebei nog, in de zorg en in de glasfabriek. We vinden het leuk om te kamperen, te fietsen en zijn eigenlijk altijd wel in voor een feestje.

Door al die gezelligheid zijn we de afgelopen jaren beide wat zwaarder geworden. Of anders gezegd: veel zwaarder geworden, we kregen er beiden zelfs last van. Dit voorjaar besloten we samen actie te ondernemen.

In Leerdam kennen we diverse mensen die met PowerSlim hun doel hebben behaald en daarom zijn wij ook eens gaan praten met PowerSlim coach Willy van La Peau Satin. Na een uurtje waren we heel wat wijzer en enthousiaster. Gewapend met twee starterspakketten en goede voornemens gingen we naar huis.

We kijken terug op hele leuke maanden. Het volgen van het PowerSlim programma ging ons prima af en daarnaast is het ook heel leuk om het samen te doen. Het kookboek staat vol met lekkere een eenvoudige gerechten. De tussendoortjes zorgen ervoor dat je de dag goed doorkomt. Het was leuk om te merken dat PowerSlim regelmatig met nieuwe producten en nieuwe recepten komt. We hebben het geen moment saai gevonden. Ook in het weekend en tijdens vakanties hebben we ons goed aan het programma kunnen houden.

Beide lukte het ons om ons doel te bereiken!  We blijven het komend jaar onze coach nog bezoeken, want we willen dat doel ook graag vasthouden.

Willy van Loon
Coach van Yvonne en Cornelis

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer