Yvonne en Cornelis 63 jaar uit Leerdam

Ook weekenden en vakanties gingen ons goed af!*

Wij zijn Yvonne en Cornelis, net 60 jaar en hebben nog reuze veel plannen. We werken allebei nog, in de zorg en in de glasfabriek. We vinden het leuk om te kamperen, te fietsen en zijn eigenlijk altijd wel in voor een feestje.

Door al die gezelligheid zijn we de afgelopen jaren beide wat zwaarder geworden. Of anders gezegd: veel zwaarder geworden, we kregen er beiden zelfs last van. Dit voorjaar besloten we samen actie te ondernemen.

In Leerdam kennen we diverse mensen die met PowerSlim hun doel hebben behaald en daarom zijn wij ook eens gaan praten met PowerSlim coach Willy van La Peau Satin. Na een uurtje waren we heel wat wijzer en enthousiaster. Gewapend met twee starterspakketten en goede voornemens gingen we naar huis.

We kijken terug op hele leuke maanden. Het volgen van het PowerSlim programma ging ons prima af en daarnaast is het ook heel leuk om het samen te doen. Het kookboek staat vol met lekkere een eenvoudige gerechten. De tussendoortjes zorgen ervoor dat je de dag goed doorkomt. Het was leuk om te merken dat PowerSlim regelmatig met nieuwe producten en nieuwe recepten komt. We hebben het geen moment saai gevonden. Ook in het weekend en tijdens vakanties hebben we ons goed aan het programma kunnen houden.

Beide lukte het ons om ons doel te bereiken!  We blijven het komend jaar onze coach nog bezoeken, want we willen dat doel ook graag vasthouden.

Willy van Loon
Coach van Yvonne en Cornelis

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer