Winkelwagen
Terug

56 jaar

"Op mijn 50e wil ik weer gezien worden!*"

Januari 2017: goede voornemens, nog maar eens… Ik wilde rond 20 september 2017, mijn verjaardag, weer op gewicht zijn, zoals toen ik mijn vriend leerde kennen. Ik kwam steeds enkele kilo’s aan en bovendien was ik futloos en weinig ondernemend… Zo kon het niet verder: in 3 jaar tijd van maatje 38 naar 44! Nu was de maat vol!

September was mijn uiterste streefdatum. Ik word dan 50 jaar en ik wil weer “gezien“ worden! Ik wil er weer goed uit zien en mij weer goed in mijn vel voelen. Maar hoe moest ik hieraan beginnen?

Na enig zoekwerk kwam ik half januari tevreden terug van een gesprek bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik was er klaar voor, ik zou er voor 100% voor gaan!

  • Ik zou 2 tot 3 keer gaan sporten in een week;
  • Ik stelde mezelf kleine, haalbare doelen betreffende gewichtsverlies, iedere maand wilde ik een aantal kilo verliezen;
  • Ook stelde ik haalbare doelen betreffende de kleding in mijn kleerkast: alles wat ik de voorbije drie jaar had gekocht, maar nooit had kunnen dragen, weer aan kunnen trekken.

Ik had de eerste 20 kilo weinig moeite om mij strak aan mijn eetschema’s te houden, daarnaast sportte ik ook regelmatig. De resultaten gaven mij de moed om door te gaan en vol te houden.

Heel vaak heb ik mijn brein moeten manipuleren om aan de vele verleidingen te weerstaan. Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht nog behaald eerder dan oorspronkelijk gepland! Ondertussen leerde ik om tevreden te zijn met kleinere porties, suikers en alcohol te weerstaan en nee te zeggen tegen verleidingen.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt met PowerSlim en ik ga in géén geval terug naar maat 44! Ik krijg opnieuw complimentjes en wie krijgt deze niet graag? Een half jaar terug hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen. Nu kijk ik er weer naar uit want alles staat me weer goed, en dat is fijn!

Aan iedereen die ervoor gaat wil ik graag het volgende meegeven:

  • Volhouden;
  • Misleid je brein;
  • Blijf geloven in je einddoel;
  • Stel jezelf kleine haalbare doelen;
  • Leer tevreden zijn met elk gewichtsverlies, hoe klein ook…

Want uiteindelijk kom je er!!!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer