Winkelwagen
Terug

38 jaar uit Easterein

"Schaam je niet om dingen te vragen*"

Siegrid kende ik via mijn werk, ze is een ex-collega van me. In december zag ik berichten van haar op Facebook waarin ze vertelde dat ze PowerSlim coach is geworden. Op Facebook zag ik ook de verhalen van iemand die ik ken, die bij haar het PowerSlim programma volgde. Ik dacht toen bij mezelf: ‘Dit kan ook wel eens iets voor mij zijn!’. Ik heb Siegrid vrijdags geappt en de maandag daarna zat ik bij haar aan tafel en zijn we dit avontuur aan gegaan!

De producten van PowerSlim zagen er goed uit en omdat je dit veel combineert met gewoon eten vond ik de keuze voor PowerSlim de juiste keuze. Ik vond het belangrijk dat je op een normale manier een gezond eetpatroon aanleert en niet met shakes. Het recept met de romige broccoli vond ik heerlijk en ook de melkchocolade chunk is een heuse favoriet!

Het lukte me heel goed om me te houden aan alle richtlijnen. Ik heb dan ook vrijwel geen moeilijke momenten gehad. Ik zou anderen ook willen adviseren: houd je aan de richtlijnen, heb vertrouwen in je coach en schaam je vooral niet om dingen te vragen aan zowel je coach of andere PowerSlimmers.

Mijn coach is de beste die er is! Ze heeft altijd tijd voor je, ook al heb je geen afspraak. Telefonisch of via WhatsApp is altijd alles mogelijk. Ik vond het ook heel fijn dat ze met me mee nadacht over mijn planning. Zo ben ik drie maanden na mijn start op vakantie gegaan naar Bonaire. Dit hebben we van tevoren goed besproken zodat ik goed voorbereid op vakantie ging. Ook wanneer het een keer een weekje minder ging dan wist ze me weer te helpen en motiveren.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ik voel me echt super! Als ik nadenk over wat ik geleerd heb tijdens het PowerSlim programma, dan komt bij mij het woord op: gedragsverandering. Ik besef soms nog niet helemaal dat ik zo’n fantastisch resultaat heb bereikt. Maar als ik dan foto’s terug zie, merk ik toch wel dat er heel veel veranderd is. Ik ben ook veel sportiever geworden. Ik wandel, fiets en voetbal nu. Voor PowerSlim had ik echt nog nooit zoveel gesport.

Ik heb zelfs besloten om mijn doel naar beneden bij te stellen. Ik heb er vertrouwen in dat het me gaat lukken om mijn doel te behouden. En mocht het toch mis gaan dan kan ik altijd bij mijn coach terecht!

Siegrid
Coach van Pieter

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer