Winkelwagen
Terug

45 jaar

"Toen ik na één week terug kwam bij mijn coach, kreeg ik meteen goed nieuws!*"

Een aantal keer per jaar nodigen wij PS'ers uit om langs te komen op ons hoofdkantoor. Ze krijgen dan een geheel verzorgde fotoshoot om het mooie resultaat vast te leggen. Dat is deze keer ook weer super gelukt, kijk Evelyne eens stralen! 

"Vanaf mijn tienerjaren heb ik op mijn gewicht moeten letten. Dit bleef hiervoor altijd redelijk stabiel. Toen ik trouwde op 26-jarige leeftijd woog ik 70kg (ik ben 1.72m) en daar was ik best tevreden over. Maar na twee zwangerschappen bleef ik rond de 85kg hangen."

"Na het volgen van verschillende diëten, lukte het me wel om enkele kilo’s te verliezen maar die kwamen er steeds snel weer bij. Vaak nog met enkele kilo’s extra! Uiteindelijk kreeg ik last van rugklachten, met een operatie in 2019 als gevolg. Dit heeft een grote impact gehad op mijn gezondheid. Minder bewegen door lange tijd thuis zorgde ervoor dat ik sneller naar iets te eten greep. Vorig jaar heb ik ook mijn baarmoeder en eierstokken moeten laten verwijderen, waardoor mijn hormonen soms echt wel enorm opvliegen."

Er moest iets veranderen

"Toen ik in juni op de weegschaal stond woog ik 108 kg. Dat was erg confronterend. Ik besloot om op zoek te gaan naar een oplossing. Zo ben ik via internet bij het PS. food & lifestyle programma terecht gekomen."

"Ik maakte een vrijblijvende afspraak met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, en wat voelde ik mij daar op mijn gemak! Een goed luisterend oor zonder er een oordeel over te vellen. Zij gaf me duidelijke informatie over het hele programma waardoor ik er meteen een goed gevoel bij had."

De eerste stappen zijn gezet!

"Ik besloot te starten en nam het starterspakket met producten voor één week mee naar huis. Zo kon ik van alles proeven en wist ik wat ik nog moest bijhalen voor de weken die volgden. Ik vond het in het begin een beetje zoeken om al deze nieuwe gerechten te maken maar het staat heel mooi uitgelegd in het receptenboekje. Ik vond alle recepten (op één na) goed smaken en de tussendoortjes vond ik soms zelfs beter dan een gewone koek."

"Toen ik na één week weer bij mijn coach kwam, kreeg ik meteen fantastisch nieuws: 3.5 kg vet verloren! Wauw, zoveel eraf terwijl ik geen enkel moment honger heb gehad en niet heb gesport. De beslissing om verder te gaan was heel snel gemaakt!"

Een aanrader

"Het wekelijks contact met de coach is heel belangrijk. Als ik vragen had, bijvoorbeeld over producten of recepten, of als ik naar een feest moest en niet wist hoe ik dit moest aanpakken kon ik altijd bij mijn coach terecht. Ik raad het programma echt iedereen aan!"

“Het is een veelzijdig programma dat gemakkelijk vol te houden is en het is ook nog eens lekker!”

"Ik ben inmiddels 34 kg afgevallen en wil terug naar de 70 kg, dus nog 4 kg te gaan! Ik weet nog niet hoe het is om mijn streefdoel te behalen en te behouden, want ik ben er nog net niet. Maar het feit dat mijn coach er dan ook nog altijd is om mij verder te helpen, stelt mij op mijn gemak."

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer