Winkelwagen
Terug

41 jaar uit Gennep

"Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Tijdens het dagelijkse rondneuzen op Facebook valt mijn oog ineens op een advertentie. De stap naar een gezonde levensstijl!  

“Wauw!” dacht ik, “dat zou geweldig zijn!” In eerste instantie heb ik er echter niets mee gedaan, maar ik kwam de advertentie steeds vaker tegen en ik werd steeds enthousiaster, al had ik in mijn achterhoofd natuurlijk wel bedenkingen en de nodige twijfels. Toch bleef de advertentie maar terug komen op mijn tijdlijn, zodat ik wel in actie moest komen. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken, de telefoon gepakt en een kennismakingsgesprek gepland bij een PowerSlim center bij mij in de buurt.

Zo gezegd zo gedaan. Met lood in mijn schoenen ging ik naar deze eerste afspraak met mijn coach. Wetende dat die weegschaal wacht… In mijn hoofd was ik eigenlijk nog niet klaar was voor die onvermijdelijke confrontatie. 

Gelukkig werd ik heel enthousiast en vriendelijk werd ontvangen en meteen gerustgesteld. “De eerste stap in de goede richting heb je al gezet!” Mijn coach vertelde heel enthousiast over het PowerSlim programma, de producten, de resultaten en ik luisterde aandachtig. Maar tijdens het hele gesprek vroeg ik me af of dit wel bij me paste, is dit wat ik echt wil, heb ik er echt alles voor over, kan ik die knop echt omzetten? Mijn hoofd tolde! Ik had er echt mijn bedenkingen over en dat lag niet aan het programma, maar meer aan mezelf. Natuurlijk wilde ik iets aan mijn eetpatroon veranderen, anders zat ik hier niet. Maar ben ik echt bereid om de knop om te zetten en er volledig voor te gaan?

Tegelijkertijd dacht ik: “Ik zit er nu toch! Waarom ga ik het niet gewoon proberen. Is het iets dan is het mooi meegenomen, is het niets dan is het ook prima!”

Dus ging ik uiteindelijk met een starterspakket, veel nuttige tips, een telefoonnummer waarop mijn coach altijd te bereiken was en adviezen naar huis! Ik had er zin in! De volgende dag ben ik meteen vol enthousiasme met het programma begonnen. Ik heb me netjes gehouden aan mijn dieet en alles gedaan en gelaten wat er op de planning stond. Na de eerste heftige dagen van behoorlijke hoofdpijn en het inpassen van alle eetmomenten in mijn dagelijkse leven (moeder van 3 jongens, waarvoor alles ‘gewoon’ door moest gaan) voelde ik me al veel beter. Dus na één week ging ik vol verwachting terug naar mijn coach voor het eerste weegmoment! Wat was ik blij: in één week tijd al een stap verder! Fantastisch!

Met mijn coach heb ik afgesproken dat ik het eerst eens wilde ervaren en geen streefgewicht wilde afspreken, want dat was wel echt een “ver van mijn bed show”! 
Ik ben de eerste maand fluitend door gekomen. De 6 eetmomenten op een dag zorgde ervoor dat ik voldoende at en ik heb helemaal geen zin gehad om de snoeptrommel of een zak chips open te trekken. Ik voelde me beter dan ooit en heb gewoon heerlijk kunnen eten én zelfs mogen snoepen van de lekkere PowerSlim snacks! En geloof het of niet, na de eerste maand was ik al super goed op weg! Nu moet ik ook doorgaan was mijn reactie, het begin is gemaakt, nu maak ik het ook af!

Begin 2017 ben ik gestart met het PowerSlim programma en na die eerste maand heb ik tegen mijn coach gezegd dat ik door wil gaan tot aan de zomervakantie van onze jongens. Tijdens mijn vakantie heb ik goed de balans vast kunnen houden. Ik vond het zonde als ik mij nu zou laten gaan en terug zou vallen in oude gewoontes.

Na mijn vakantie ging ik weer door en na een aantal weken kon ik mijn eigen menu’s samenstellen. Ik nam gewoon de producten mee die ik lekker vond en waar ik zin in had. Het thuisfront eet soms met me mee en andere dagen kook ik iets anders voor mezelf. Mijn gezonde eetpatroon is gewoon geworden. Ik ben me nu heel bewust van wat ik eet en wanneer. 

Nu, meer dan twee jaar later, ben ik al een jaar lang in balans! Ook deze zomer ben ik op vakantie geweest en heb ik mijn gezonde levensstijl door kunnen zetten, maar gun ik mezelf natuurlijk ook af en toe wat lekkers. Ik weet nu hoe ik gezond kan eten en niet terugval in oude gewoontes.

"Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!"  

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer