30 jaar uit Rhenen

Vanaf nu wil ik voor altijd fit blijven!*

PS'er in the picture

Het PS. food & lifestyle programma wordt gevolgd door zowel mannen als vrouwen. Dit keer nodigde wij Danny uit voor een fotoshoot, als kers op de taart om zijn behaalde resultaat vast te leggen. Samen met zijn coach Stephanie kwam hij bij ons langs.

Mijn kinderen als motivatie

“Ik was al een lange tijd onzeker over mijn lichaam. Ik heb twee kinderen en die vinden spelen en zwemmen super leuk. Alleen papa verzon steeds smoesjes om eronder uit te kunnen komen, omdat ik simpelweg onzeker was!

Op een gegeven moment worden de kinderen ouder en rennen ze rond. Ik kon ze gewoon niet bijhouden, hoe erg is dat? Dat was voor mij het moment dat ik besloot om echt wat aan mijn levensstijl te doen.”


Danny samen met zijn PS. food & lifestyle coach Stephanie. 

De knop om

“Zelf had ik het lange tijd al geprobeerd, om gezonder te gaan leven. Maar zonder resultaat. Ik ben toen gaan Googlen naar een oplossing en kwam PS. food & lifestyle tegen. Ik besloot de knoop door te hakken en er wat aan te doen! Ik heb gelijk een afspraak gemaakt met Stephanie van de Beweegstudio in Rhenen, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.”

PS. food & lifestyle programma

Wat ik heb geleerd is te luisteren naar je lichaam. Want niemand weet beter hoe je met je lichaam moet omgaan dan jijzelf. Ik eet nu veel gezonder. Mijn lievelingsmaaltijd is één van de pasta’s, met tomaat, bleekselderij, kip/rundertartaar, ui en knoflook.

food & lifestyle geeft je een goede duw in de juiste richting, maar uiteindelijk moet je het zelf afmaken! Toch heb ik het niet zonder PS en mijn coach kunnen doen. Als ik ergens mee zit, dan app ik mijn coach Stephanie en krijg ik gelijk reactie hoe ik dit het beste op kan lossen. Super gewoon!”

Ik voel me super

“Inmiddels heb ik mijn doel bereikt, en we gaan gewoon door! Natuurlijk is het soms zwaar en pittig, maar dat weegt niet op tegen hoe goed ik me nu voel en hoeveel positiever ik in het leven sta.

Als mijn kinderen willen spelen, doe ik mee. Willen ze zwemmen, dan duik ik als eerste in het water. Ik voel me super! Vanaf nu wil ik voor altijd fit en in balans blijven!”

Mijn tip voor anderen: als je iets aan je levensstijl wilt doen, doe dat dan! Schaam je niet. Ik ben er ook voor gegaan en daar heb ik tot de dag vandaag totaal geen spijt.

Stephanie
Coach van Danny

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer