Winkelwagen
Terug

30 jaar uit Rhenen

"Vanaf nu wil ik voor altijd fit blijven!*"

PS'er in the picture

Het PS. food & lifestyle programma wordt gevolgd door zowel mannen als vrouwen. Dit keer nodigde wij Danny uit voor een fotoshoot, als kers op de taart om zijn behaalde resultaat vast te leggen. Samen met zijn coach Stephanie kwam hij bij ons langs.

Mijn kinderen als motivatie

“Ik was al een lange tijd onzeker over mijn lichaam. Ik heb twee kinderen en die vinden spelen en zwemmen super leuk. Alleen papa verzon steeds smoesjes om eronder uit te kunnen komen, omdat ik simpelweg onzeker was!

Op een gegeven moment worden de kinderen ouder en rennen ze rond. Ik kon ze gewoon niet bijhouden, hoe erg is dat? Dat was voor mij het moment dat ik besloot om echt wat aan mijn levensstijl te doen.”


Danny samen met zijn PS. food & lifestyle coach Stephanie. 

De knop om

“Zelf had ik het lange tijd al geprobeerd, om gezonder te gaan leven. Maar zonder resultaat. Ik ben toen gaan Googlen naar een oplossing en kwam PS. food & lifestyle tegen. Ik besloot de knoop door te hakken en er wat aan te doen! Ik heb gelijk een afspraak gemaakt met Stephanie van de Beweegstudio in Rhenen, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.”

PS. food & lifestyle programma

Wat ik heb geleerd is te luisteren naar je lichaam. Want niemand weet beter hoe je met je lichaam moet omgaan dan jijzelf. Ik eet nu veel gezonder. Mijn lievelingsmaaltijd is één van de pasta’s, met tomaat, bleekselderij, kip/rundertartaar, ui en knoflook.

food & lifestyle geeft je een goede duw in de juiste richting, maar uiteindelijk moet je het zelf afmaken! Toch heb ik het niet zonder PS en mijn coach kunnen doen. Als ik ergens mee zit, dan app ik mijn coach Stephanie en krijg ik gelijk reactie hoe ik dit het beste op kan lossen. Super gewoon!”

Ik voel me super

“Inmiddels heb ik mijn doel bereikt, en we gaan gewoon door! Natuurlijk is het soms zwaar en pittig, maar dat weegt niet op tegen hoe goed ik me nu voel en hoeveel positiever ik in het leven sta.

Als mijn kinderen willen spelen, doe ik mee. Willen ze zwemmen, dan duik ik als eerste in het water. Ik voel me super! Vanaf nu wil ik voor altijd fit en in balans blijven!”

Mijn tip voor anderen: als je iets aan je levensstijl wilt doen, doe dat dan! Schaam je niet. Ik ben er ook voor gegaan en daar heb ik tot de dag vandaag totaal geen spijt.

Stephanie
Coach van Danny

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Robin Frankes, 26 jaar uit St. Odiliënberg "“Ik eet zo veel lekkerder en gevarieerder, het voelt niet als een dieet”*"

Ik wist al snel welke producten en gerechten ik lekker vond, en ik varieerde volop. De zes eetmomenten per dag maakten dat ik geen hongergevoel had.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Chantal Verhoeven, 48 jaar uit Westerbeek "Duidelijk, smakelijk, gevarieerd én goed vol te houden*"

De begeleiding van mijn PS. food & lifestyle coach had ik echt nodig. Zij zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef, had goede tips en luisterde echt naar mij.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer