Winkelwagen
Terug

65 jaar uit Culemborg

"Ik voel mij stukken fitter dan voorgaande jaren!*"

Een paar jaar geleden woog ik 187 kilo. Ik besloot dat er iets moest gebeuren. Allerlei kwaaltjes speelden me steeds meer parten en ik voelde me verre van fit. Hart- en vaatzieken komen in mijn familie voor en dat beangstigde me.

Toen ik al 67 kilo was afgevallen leerde ik Tamara van La Peau Satin kennen. Ze werd mijn schoonheidsspecialiste. Ik genoot van de behandelingen en zo af en toe hadden we het over mijn ‘gevecht met de kilo’s. Ik woog nog steeds 120 kilo en wilde er eigenlijk nog wel een paar kwijt. In die periode had ik ook flink last van benauwdheid. Ik heb astma en die moest steeds worden onderdrukt met prednison. En van dat middel weten we ook wel: daar wordt je niet slanker van.

Tamara vertelde ik altijd precies wat er speelde en op een gegeven moment zei ze dat PowerSlim misschien wat voor mij was. De informatie die ze gaf liet ik even bezinken en de volgende keer hadden we het er weer over.

Toen we eind 2015 hoorden dat onze dochter in juni 2016 zou gaan trouwen ging de knop om en besloot ik per januari te gaan PowerSlimmen. Ik wilde heel graag een mooi jurkje aan kunnen en me fit voelen, zeker op zo’n feestelijke dag! Het programma klonk in theorie eigenlijk heel goed. Ik mocht meer eten dan bij de manier waarbij ik m’n eerste 67 kilo was afgevallen. Ik zou wekelijks met Tamara bij La Peau Satin op consult komen, om de voortgang en de eventuele moeilijkheden waar ik tegenaan zou lopen te bespreken.

Al m’n moed had ik bij elkaar geraapt en heb eind december het programma uitgelegd gekregen en het starterspakket van PowerSlim mee naar huis genomen. Maandag 4 januari ging ik van start. Nou, dat viel even mee!! De producten zijn (bijna) allemaal waanzinnig lekker. Soms had ik even wat advies nodig, dan belde ik naar La Peau Satin of ik stuurde Tamara een berichtje en vertelde ze me precies wat ik het beste kon doen.

Ik sprong zo ongeveer een gat in de lucht toen ik mijn eerste doel had bereikt! Ik voel mij stukken fitter dan voorgaande jaren! Ik kon me een stuk gemakkelijker bewegen en kleding kopen werd echt leuk. De bruiloft van onze dochter was een geweldige dag met fantastische mensen. De zon scheen, de bruid straalde en ik straalde zeker zo hard mee :).

Nu gaan we stabiliseren; steeds meer de PowerSlim producten vervangen door gewoon gezond eten. Ik ben zo blij en best een beetje trots op mezelf en kijk de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer