Winkelwagen
Terug

45 jaar uit Klein-Zundert

"Vol energie en een kledingkast die mij weer tegemoet lacht!*"

Er wordt al snel geroepen wanneer je wil afvallen terwijl je ‘niet dik bent’, “afvallen, jij waarom? Je bent toch niet dik.” Nee dat klopt, ik heb geen overgewicht volgens de BMI- waarden. Maar in mijn spiegel ben ik wel dik. Het gaat niet alleen om het getal op de weegschaal maar ook om de energie, het zelfvertrouwen en mijn kledingkast die ik langzaam zag groeien in maten. Daarnaast is voor velen 5 kilo afvallen bijna niets, maar voor anderen zoals ik juist heel veel. Het is een getal wat ik er op eigen houtje niet af kreeg. Juist om de bovenstaande reden durfde ik niet snel om hulp te vragen en was ik bang dat het getal al snel zou kunnen veranderen naar 10,15, 20 kilo. En juist dat beeld uitleggen aan anderen zonder bekritiseerd te worden beangstigde mij een beetje.

Met deze gedachtegang nam ik toch contact op met Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel. De eerste afspraak volgde snel en al gauw kon ik mijn beetje angst laten varen. Ik werd niet alleen warm onthaald maar ik ben daar ook met een heel goed gevoel de deur uit gegaan.

Na een uitgebreid intake gesprek met voedingscoaches Charlotte en Diny met daarnaast een mooi beeld in het vooruitzicht deed mij besluiten om ervoor te gaan.

Ik moet bekennen dat ik niet alle PowerSlim producten even lekker vind. Maar PowerSlim heeft zo’n groot assortiment, wat overigens met regelmaat wordt uitgebreid, dat er genoeg keus is voor iedereen. Stiekem was er voor mij nog genoeg om uit te kiezen. Dus geen excuus voor mij om niet van start te gaan.

Vol moed ben ik begonnen met mijn eetschema. Ik heb letterlijk mijn leven omgegooid en niet alleen op eetgebied. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad! Het is voor mij dan ook geen dieet maar een levenswijze die je aanpast.

Ik ben nu ongeveer 6 maanden verder en ik kan met trots zeggen dat ik mijn doel zelfs heb overtroffen! Wie had dat gedacht, ik niet! En ik voel me beter dan ooit! Vol energie en een kledingkast die mij weer tegemoet lacht. Ook mijn zelfvertrouwen is weer vol aanwezig.

Zonder hulp van PowerSlim en de goede begeleiding en support van schoonheidsinstituut Marlotte had ik hier nooit van durven dromen!

Thanks! ;-)

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer