Patricia Caspers 44 jaar uit Lisse

Voor iedereen die twijfelt: ‘Doe het!’*

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met mijn gewicht! Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kind (nu 19 jaar geleden) ben ik 35 kilo aangekomen. Dit kwam mede door gezondheidsklachten die tijdens de zwangerschap naar boven kwamen. Hierna bleven deze klachten aanhouden. Na vele onderzoeken zijn ze er achter gekomen dat ik endometriose heb. Hiervoor ben ik een jaar geleden geopereerd. Tot mijn grote geluk was ik na de operatie van de een op andere dag van mijn klachten af en kon ik ook weer genieten van alles wat ik wilde doen.

Dit gaf mij ook de moed om nu de stap te gaan zetten om iets aan mijn levensstijl te doen, en voor eens en altijd mijn doel te bereiken. Ik wilde een hele nieuwe start maken met mijn leven en vooral kunnen genieten van alles wat nog zal gaan komen.

Ik doe nu intermittent fasting

Ik had al een paar keer over PS. food & lifestyle gehoord, maar de prijs hield me een beetje tegen. Toch heb ik er voor gekozen om een kennismakingsgesprek aan te gaan. Ik besloot te starten en op 2 april 2021 ben ik begonnen met het PS. food & lifestyle programma bij Mariska. Ik woog op dat moment 100,1 kilo. Het blijft moeilijk om dat te zien op de weegschaal, maar geeft je tegelijkertijd ook kracht om er voor te gaan. Het ging me gelukkig heel goed af en ik vond de producten ook erg lekker. Mijn tip is dan ook wel om genoeg afwisseling te houden tussen de producten, zodat de producten je niet gaan vervelen. Hierdoor had ik ook geen moeite om andere dingen te laten staan.

De ene week ging beter dan de andere, maar dat is ook heel gewoon. Voor ik het wist had ik mijn doel bereikt. Ik ben nu ietsjes aangekomen nu ik weer gewoon eet, maar blijf ik stabiel. Het patroon van eten is nu ook heel goed vol te houden zonder de producten van PS. food & lifestyle. Ik ben na het afbouwen van de producten overgegaan op ‘intermittent fasting’. Ik voel me hier heel goed bij. Ik neem mijn eerste maaltijd om 13.00 uur op de dag en eindig om 21.00 uur met mijn laatste eetmoment. Hierdoor eet ik 8 uur op een dag en vast ik 16 uur. Ik eet drie grote maaltijden in die 8 uur dat ik eet op een dag. Mijn lichaam reageert hier heel goed op en voel me ook super goed.

Het heeft me zoveel gebracht

Mijn ervaring met PS. food & lifestyle heeft mijn leven positief veranderd. Ik ben dan ook mega blij dat ik deze stap gezet heb. Dit komt mede door de goede begeleiding van mijn coach Mariska. Ik ben haar heel dankbaar. Voor alle mensen die nog twijfelen om deze stap te zetten zeg ik alleen maar: “Doe het!”. Ik weet, het is best prijzig, dat hield mij eerst ook tegen om de stap te zetten. Maar als het je even lukt om het toch te doen, doe het dan. Het brengt je zo veel in het leven.

Als laatste wil ik ook Mariska nogmaals bedanken. Je bent echt een topper en ik blijf je dan ook zeker aanbevelen bij andere mensen. Door jouw energie en begeleiding heb ik de kracht gekregen om dit te bereiken. Thanks Mariska!

Coach Mariska:

Patricia is een hele openhartige, relaxte vrouw die weet wat ze wil. En het is haar gelukt, ze voelt zich nu fitter en gezonder. Super hoe zij haar nieuwe levensstijl vorm heeft gegeven door middel van Intermittent Fasting. Door een periode van 16 uur niet te eten, komt je lichaam aan een langere periode van vetverbranding toe. Dat komt omdat je lichaam in de nacht overgaat tot verbranding. Eerst worden de suikervoorraden opgemaakt en daarna je vetten aangesproken. Dit is normaal gesproken van korte duur omdat je meestal in de ochtend weer normaal gaat eten en je lichaam dus weer gaat voorzien van koolhydraten (suikers). Wel moet je ervoor zorgen dat je alle voedingsstoffen binnen die 8 uur eten binnen krijgt. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd of heeft het de voorkeur, maar het is wel een manier om goed op gewicht te blijven. Super knap Patricia en fijn dat ik je nog regelmatig ga zien om er samen voor te zorgen dat je je gezonde levensstijl ook behoudt. Ik ben super trots op jou!

Mariska
Coach van Patricia

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer