Winkelwagen
Terug

60 jaar

"Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Nadat ik gestopt ben met roken heb ik veel verkeerde voeding gegeten, omdat je lichaam een compensatie zoekt voor het roken. Ik had het zelf eigenlijk niet zo door. Dit ging 8 jaar lang zo verder totdat ik merkte dat ik me niet meer op mijn gemak voelde, ik zat niet meer lekker in mijn vel.

Ik wilde graag een gezond eetpatroon aanleren. Ik ging langs bij een diëtiste en heb Weight Watchers gevolgd, maar beide zonder succes. Door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier om een gezonde levensstijl aan te leren waarbij ik begeleiding kreeg. Kortom, met een coach.

Plots zag ik op Facebook een bericht van een PowerSlim coach. Dat leek me de oplossing! Ik heb direct contact met haar opgenomen. In november ben ik begonnen. 

Ik was bang dat ik maar heel weinig mocht eten, maar dat bleek bij het PowerSlim programma niet het geval te zijn. Integendeel, ik heb 6 eetmomenten op een dag. De producten zijn lekker en zijn goed te combineren met andere gezonde voedingsmiddelen. Je kan heerlijke gerechten klaarmaken.

En als het even wat minder ging, was mijn coach er steeds om mij te motiveren om door te zetten. Waarvoor mijn dank. Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden die graag een gezond eetpatroon wil aanleren op een gevarieerde en gestructureerde manier. Ik heb geleerd wat gezonde voeding is en kan nu weer gerust uiteten gaan en genieten van een glaasje wijn, omdat ik nu weet wat ik beter wel en niet kan bestellen. Het lukt me nu prima om in balans te blijven.

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer