Winkelwagen
Terug

48 jaar uit Nieuwerkerk aan den IJssel

"Wacht niet tot morgen maar begin vandaag!*"

Ik ben Marijke, 45 jaar en werk als verpleegkundige. Nadat ik 5 jaar geleden mijn tweede hernia operatie had gehad en mijn herstel heel slecht was, heb ik een jaar niet heb kunnen werken. Hierdoor belande ik in een burn-out. Bewegen deed ik nauwelijks en lekker eten was een soort troost.

Ik heb vaak geprobeerd om een gezond eetpatroon aan te leren, dat lukte dan maar voor even en dan hield het op. Daarnaast bleek ik problemen te hebben met mijn schildklier en moest ik aan de medicijnen. Dat hielp ook allemaal niet mee.

Na de zomervakantie van 2020 moest de knop om. Ik was vaak moe en zat niet meer lekker in mijn vel. Op het werk sprak ik een collega die het PowerSlim programma volgde en zij was hier erg enthousiast over. Ik heb toen een coach bij mij in de buurt gevonden, Susanne van Feelgood voedingscoach. Ze zat die week eigenlijk al vol, maar ik heb haar zowat gesmeekt om toch nog die dag langs te mogen komen omdat ik bang was dat ik het dan weer vooruit zou schuiven of zelfs er niet aan zou gaan beginnen. Ik hoor haar nog zeggen: kom maar langs aan het eind van de dag, ik maak tijd voor je.

Na een intake van zeker anderhalf uur ging ik vol goede moed naar huis met twee tassen vol PowerSlim producten (repen, brood, smoothies enz.). Er zijn zoveel lekkere producten! Ik werd steeds creatiever met eten koken. ‘Ik kan het wel!’ dacht ik. Het is inmiddels een soort sport geworden om producten te vinden met weinig koolhydraten, en ik denk eerst na voor ik iets eet.

Ik had mezelf voorgenomen om kleine doelen te stellen. Ik was heel trots op ieder stapje dichterbij, en werd steeds zelfverzekerder. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en voel ik me veel beter! Ik ben heel trots dat het mij gelukt is. Samen met mijn coach, want zonder onze leuke gesprekken weet ik niet of ik het volgehouden zou hebben.

Ik ben nu voorzichtig aan het afbouwen. In plaats van PowerSlim producten ga ik over naar gewone producten uit de supermarkt. Dat doe ik in overleg met mijn coach, want ik wil namelijk zeker weten of ik de goede producten kies.

Verder kan ik iedereen PowerSlim aanraden “Wacht niet tot morgen, begin vandaag”.

Susanne
Coach van Marijke

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer