Winkelwagen
Terug

69 jaar uit Arkel

"Wat een vakantiefoto voor invloed kan hebben!*"

Al geruime tijd voelde ik me niet goed. Ik had lichamelijke klachten en werd zowaar een beetje depressief. Toen gebeurde er iets heel naars: ik kreeg een beroerte. Er volgde een tijd van revalidatie. Ik ben er redelijk goed uitgekomen – mijn bewegingen zijn nog wat onzeker en mijn spraak wordt niet meer wat het is geweest. Maar ik was er nog en kon er weer zijn voor mijn man en (klein)kinderen. Toch bleef ik onzeker.

In 2018 hebben we een reis gemaakt naar Sri Lanka. Ik ga niet graag op de foto, maar kon er niet onderuit dat er een paar kiekjes van me werden genomen. Toen ik die bij thuiskomst bekeek viel het kwartje: ik was gewoon te zwaar. Die dikke buik, die hoorde niet bij mij. Ik besloot actie te ondernemen.

Een goede kennis van ons heeft haar doelen behaald met PowerSlim en houdt dit ook heel goed vol. Ik dacht: “Dat wil ik ook!”. Zo zat ik eind februari aan tafel bij Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde het programma duidelijk uit en mijn enthousiasme sloeg om in een besluit: ik ga starten met PowerSlim!

Ik had deze nieuwe levensstijl al snel helemaal in de vingers. Bij het ontbijt en als tussendoortje gebruikte ik PowerSlim, bij de maaltijden at ik het liefste mijn eigen vindingen: vlees/kip/vis met groenten, soms een lekker eitje. Ik kon genoeg variëren en was altijd goed verzadigd.

Het programma werkte uitstekend bij mij: in een aantal maanden tijd behaalde ik mijn doel en ik voel me daar enorm goed bij. Fitter natuurlijk, maar ik vind het vooral fijn dat ik weer lekker in mijn vel zit. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en heb daardoor meer plezier in het leven.

Dat het terugkijken van mijn vakantiefoto’s zo’n invloed zou hebben op deze wending in mijn leven had ik niet kunnen bedenken, maar ik ben er blij mee!

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer