Winkelwagen
Terug

53 jaar uit Barendrecht

"Wat een verandering in levensstijl met je kan doen!* "

Een paar keer per jaar organiseren wij een fotoshoot voor PS'ers die hun doel hebben behaald. Zo werd deze keer ook Lisette uitgenodigd om samen met haar coach bij ons op het hoofdkantoor langs te komen!

"Eind 2021 heb ik besloten iets aan mijn overgewicht te gaan doen. Ik was er echt helemaal klaar mee dat ik de overtollige kilo’s niet kwijtraakte op mijn eigen gezonde manier. Ik zat lichamelijk slecht in m’n vel, had weinig energie en kon daardoor niet de dingen doen die ik echt leuk vind."

Direct een fijne klik

"Nadat ik via internet een contactformulier had ingevuld bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, plande deze coach meteen een afspraak in. Mijn eerste gesprek met Mirjam Langelaar van The Better You zal ik niet vergeten. We hadden direct een fijne klik. Zij gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen en dat ik voor de zomer mijn streefgewicht zou kunnen bereiken. Ik heb me daarna aangemeld met de afspraak na de feestdagen te gaan starten."

De weg naar het behalen van mijn doel

"Op 3 januari ben ik gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik begon met het starterspakket. Wat vond ik dat heerlijk! Je hoeft niet na te denken wat je eet, maar krijgt dat de eerste week voorgeschreven. Daarna was het een kwestie van doorzetten en vulde ik in wat ik at."

"Ik vond het niet moeilijk om fase 1 door te komen. Gewoon eten wat er staat, is voor mij een prima manier om het vol te houden met uiteraard de deskundige en positieve begeleiding van Mirjam. Voor de zomervakantie had ik mijn doel gehaald. Ik heb dan ook enorm genoten van de zomer. Het is zo fijn om je weer lekker in je vel te voelen. Het eerste dat ik gedaan heb is kleding kopen. Wat is het leuk als je kleding in een paar maten kleiner kan kopen!"

Kijk haar eens stralen! Wat een mooi resultaat heb je behaald Lisette. 

De volgende stap: gewichtsbehoud

"Tijdens de volgende fases vond ik het zelf lastiger worden. Ook daar heeft mijn coach me enorm geholpen. Zo kon ik haar bijvoorbeeld altijd appen met vragen, wat ik dan ook regelmatig gedaan heb. De eerste keer uit eten vond ik echt heel spannend. Mirjam heeft toen samen met mij de kaart doorgenomen en besproken wat goede keuzes waren. Altijd fijn om zo’n betrokken coach te hebben."

Meer dan een voedingscoach

"Niet alleen op het gebied van voeding heeft Mirjam mij ondersteund. Zo gaf ik aan dat ik echt toe was aan verandering en uitdaging qua werk, maar had ik nog niet de moed om hierin stappen te ondernemen. Mede door het vertrouwen en de motiverende woorden van Mirjam heb ik de stap gewaagd. Ik heb nu een leuke baan bij een mooie organisatie waar ik me volop kan ontwikkelen. Daarnaast had ik weer voldoende energie om mijn oude passie (zingen) op te kunnen pakken."

Lisette samen met haar coach Mirjam tijdens de fotoshoot op ons hoofdkantoor.

“Wat een verandering van leefstijl met een positief resultaat allemaal voor je kan doen.”

"Die leefstijl hou ik dan ook zeker aan. Ik heb soms echt wel periodes dat het even wat minder goed gaat. Dan laat ik me meegaan met de waan van de dag en let ik minder op mijn voeding. Vaak laat de weegschaal dat dan ook zien. Het voordeel van regelmatig wegen is wel dat je eerder bij kunt sturen.

Wat ik vooral geleerd heb tijdens het PS. food & lifestyle programma is het eten van voldoende groenten en eiwitten bij iedere maaltijd. Ook na een terugval, kan ik op die manier redelijk makkelijk de overstap maken naar een gezond leefpatroon. Op deze manier hoop ik op een voor mij gezond gewicht te blijven. En mocht het even wat minder gaan, kan ik mijn coach altijd om raad vragen.

Ik zou Mirjam zeker aanbevelen als je begripvol en positief gecoacht wil worden naar jouw streefgewicht. Je hoeft het niet alleen te doen!"

Heb jij het PS. food & lifestyle programma gevolgd en wil je ook kans maken op zo'n leuke fotoshoot? Mail dan jouw ervaringsverhaal naar marketing@psfoodandlifestyle.com

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Wendy Foekema, 38 jaar uit Bolsward "Ik ben enorm trots en voel me zelfverzekerd*"

Ik ben enorm trots en blij met het resultaat wat ik met PS. food & lifestyle heb bereikt. Start nu ook met het 12 weken zomerprogramma.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Danique Schonk, 32 jaar uit Voorschoten "Ik zit weer lekker in mijn vel!"

De PS. food & lifestyle producten waren allemaal erg lekker en ik vond het daarom ook geen straf om bepaalde andere producten te moeten laten staan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer