Winkelwagen
Terug

41 jaar uit Blaricum

"Wat is het leven leuker, nu ik gezond leef!*"

Ik ben niet altijd zo geweest. Dik bedoel ik. Ik benadrukte dit elke ochtend flink tegen mijzelf in de spiegel. "Dikzak, papzak, vadsig, mollig, vetzak of gewoon dikke." Roep maar een naampje en ik heb het tegen mijzelf gezegd. En mijn omgeving maar zeggen dat het wel meeviel, dat het mij wel goed stond.

Ik woog een flinke 104 kilo maar ben niet altijd dik geweest, vroeger was die sixpack wel aanwezig. Door jarenlange topsport kon ik eten wat ik wilde en dat deed ik dan ook. Tijdens mijn studie begon mijn ongezonde levensstijl voor het eerst zichtbaar te worden. Nu, papa van drie dochters en met een drukbezet bestaan, ging het mij voor het eerst echt in de weg zitten. Ga ik überhaupt mijn dochters zien opgroeien als ik zo doorga? Maar buiten mijn gewicht wilde ik voornamelijk af van die stemmen in de spiegel elke morgen. Gewoon weer wat meer van mijzelf houden, gewoon wat liever zijn tegen dat mannelijk evenbeeld.

Via via hoorde ik van PowerSlim. Het is een flinke investering, maar de beste investering die je kunt doen is die in jezelf kreeg ik te horen. Nooit geweten dat die bewering mijn leven zo zou veranderen…

Nu, inmiddels flink wat kilo’s armer in een paar maanden, is het nog steeds wel moeilijk. Verslaafd voor het leven noemen ze dat. Maar oh wat ben ik nu liever tegen mijzelf in de spiegel. Oh wat is het leven leuker als ik gezond leef en oh wat is het leuk om de hele dag complimenten te ontvangen.

Voor mij zit het succes van PowerSlim niet alleen in de producten en de vervangende voeding, die trouwens echt heel lekker zijn. Het succes is dat ik elke week mijn coach Margriet van Centrum Balans in Blaricum mag bezoeken. Een coach die mij leert dat ik gewoon mens mag zijn, fouten mag maken, maar ook iemand die mijn valkuilen doorziet en mijn successen viert. Een coach die ongetwijfeld veel meer doet dan in het boekje staat. Een jaar lang zit ik aan haar vast. Of die kilo’s er nu af zijn of niet. Want één ding dat zeker is, het lastigste moet nog komen. Volhouden…

Oh ja, ik heb een hoge dwarslaesie, waardoor ik nog maar 400 calorieën per dag verbrand omdat ik 24/7 in een rolstoel zit en ik slik zo’n 37 pillen tegen de pijn. Verder nog een rare complicatie in mijn nek, drie dochters, een hond en drie bedrijven. Druk zat dus.

Kortom, als ik het kan, kan jij het ook! 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer