48 jaar uit Leusden

We konden elkaar blijven motiveren*

Gezond 50 worden of zijn, dat was ons motto. We wilden daar allebei dolgraag aan werken, maar hoe?

Een methode die bij ons past

We gingen op zoek en kwamen eigenlijk per toeval bij PS. food & lifestyle uit. Dus we planden een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach bij ons in de buurt waar we alle informatie kregen over het PS. food & lifestyle programma en de bijbehorende producten. We waren het eigenlijk meteen met elkaar eens, dit is een methode die bij ons past! Gestructureerd 6 eetmomenten per dag, met een beperkt aantal koolhydraten en wekelijkse begeleiding van een voedingscoach.

De start van ons “nieuwe leven”.

De wekelijkse, enthousiaste begeleiding van onze coach gaf ons de energie om door te zetten. Ze maakte van de wekelijkse weegmomenten een feestje met haar persoonlijke aandacht en adviezen. De metingen bevestigden iedere week opnieuw wat er in de spiegel te zien was.

We hebben het gewoon gedaan!

We bleven sterk en we hielden het vol. Als we er achteraf over nadenken viel het ons mee. Natuurlijk zijn er altijd moeilijke momenten, maar voor ons was het fijn dat we het samen deden en elkaar konden blijven motiveren.

De nabegeleiding van 1 jaar sprak ons ook erg aan. We hadden beiden ons doel behaald, maar ook daarna werden we nog in de gaten gehouden. Doordat onze mindset tijdens het programma is veranderd, is het voor ons goed te doen om het zo vol te houden. We maken bewuste keuzes qua eten en drinken en onze omgeving helpt daar uiteraard bij.

Barbara:

Men heeft ons zien veranderen en zeker voor mijn vriend is het een mega verschil. “Ik heb een nieuwe man” roep ik met regelmaat.

Ikzelf ben ook erg blij met mijn resultaat, ik heb mijn doel behaald en daar ben ik trots op! De overgang is voor mij een lastige periode in mijn leven. Maar doordat ik nu met deze nieuwe levensstijl veel lekkerder in mijn vel zit, is het voor mij een stuk draaglijker.

Dico:

Na 4 maanden, kocht ik al mijn nieuwe garderobe. Met behulp van onze coach en het PS. food & lifestyle programma hebben we het voor elkaar gekregen om beiden ons doel te bereiken! Na 6 maanden zijn we nu in fase 3 aangekomen. We houden onze nieuwe leefstijl vast en we leven samen een gezond leven met ons gezin. Licht, luchtig en heerlijk.

Margriet
Coach van Barbara en Dico

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees meer ervaringsverhalen
Wendy en Debby, 32 jaar uit Bleiswijk "Slank en stralend de zomer in*"

Mijn coach leerde me veel over gezonde voeding. Zo wist ik precies wat ik beter wel en niet kon eten, probeerde ik veel meer water te drinken en werd ik me er bewust van dat light producten niet altijd beter zijn. Toen ik er eenmaal in zat ging het eigenlijk heel gemakkelijk!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar uit Tilburg "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer