Winkelwagen
Terug

49 jaar uit Leusden

We konden elkaar blijven motiveren*

Gezond 50 worden of zijn, dat was ons motto. We wilden daar allebei dolgraag aan werken, maar hoe?

Een methode die bij ons past

We gingen op zoek en kwamen eigenlijk per toeval bij PS. food & lifestyle uit. Dus we planden een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach bij ons in de buurt waar we alle informatie kregen over het PS. food & lifestyle programma en de bijbehorende producten. We waren het eigenlijk meteen met elkaar eens, dit is een methode die bij ons past! Gestructureerd 6 eetmomenten per dag, met een beperkt aantal koolhydraten en wekelijkse begeleiding van een voedingscoach.

De start van ons “nieuwe leven”.

De wekelijkse, enthousiaste begeleiding van onze coach gaf ons de energie om door te zetten. Ze maakte van de wekelijkse weegmomenten een feestje met haar persoonlijke aandacht en adviezen. De metingen bevestigden iedere week opnieuw wat er in de spiegel te zien was.

We hebben het gewoon gedaan!

We bleven sterk en we hielden het vol. Als we er achteraf over nadenken viel het ons mee. Natuurlijk zijn er altijd moeilijke momenten, maar voor ons was het fijn dat we het samen deden en elkaar konden blijven motiveren.

De nabegeleiding van 1 jaar sprak ons ook erg aan. We hadden beiden ons doel behaald, maar ook daarna werden we nog in de gaten gehouden. Doordat onze mindset tijdens het programma is veranderd, is het voor ons goed te doen om het zo vol te houden. We maken bewuste keuzes qua eten en drinken en onze omgeving helpt daar uiteraard bij.

Barbara:

Men heeft ons zien veranderen en zeker voor mijn vriend is het een mega verschil. “Ik heb een nieuwe man” roep ik met regelmaat.

Ikzelf ben ook erg blij met mijn resultaat, ik heb mijn doel behaald en daar ben ik trots op! De overgang is voor mij een lastige periode in mijn leven. Maar doordat ik nu met deze nieuwe levensstijl veel lekkerder in mijn vel zit, is het voor mij een stuk draaglijker.

Dico:

Na 4 maanden, kocht ik al mijn nieuwe garderobe. Met behulp van onze coach en het PS. food & lifestyle programma hebben we het voor elkaar gekregen om beiden ons doel te bereiken! Na 6 maanden zijn we nu in fase 3 aangekomen. We houden onze nieuwe leefstijl vast en we leven samen een gezond leven met ons gezin. Licht, luchtig en heerlijk.

Margriet
Coach van Barbara en Dico

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Edith Weber, 57 jaar uit Oss "Ik wilde geen hongergevoel en sporten vind ik niet leuk*"

De recepten zijn lekker en makkelijk te maken en mijn man at hetzelfde als ik. Alleen mijn maaltijden werden bereid met de PS. food & lifestyle producten, en hij nam dan bijvoorbeeld gewone rijst.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
In the picture
Colinda Nendels , 49 jaar uit Best "Soms sta ik in het pashokje te huilen van blijdschap* "

Zelfs het shoppen is leuk geworden! Ik kan nu eindelijk “normale” kleding kopen. Soms sta ik gewoon in het pashokje te huilen van blijdschap.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer