Geke Last 62 jaar uit Kampen

Zelfs de broek van mijn dochter past nu!*

Hoi, mijn naam is Geke Last. Via een collega heb ik PowerSlim leren kennen. Zij was hier enthousiast over en ik hoorde haar verhaal rustig aan. Ik had immers al zoveel diëten geprobeerd. Ik had last van mijn knie (artose) en afvallen werd mij aangeraden.

Ik heb een gesprek aangevraagd bij Juliette van Ommen van ‘Mookus, centrum voor gewichtsbeheersing’. Na het intakegesprek was ik meteen verkocht aan PowerSlim. Wat je allemaal wel niet mocht eten. Je kunt het je niet voorstellen! In het begin moest ik me echt instellen op wat je allemaal kunt maken met de PowerSlim producten. Later ging dit allemaal vanzelf. Elke week ging ik op de weegschaal bij Mariska en als je je aan het PowerSlim programma houdt, val je echt goed af! Geweldig ging het! Natuurlijk heb ik wel eens een dip gehad, maar de volgende dag herpakte ik mijzelf en zo kwam het vanzelf goed. Mariska was hierin mijn grote steun en toeverlaat. Ik mocht haar te allen tijde appen.

Ik voel mij nu echt beter en fitter. Geen last meer van iets dat je in de weg zit. Vooral met mijn baan (ik werk in de thuiszorg) is dit handig. Mijn zelfvertrouwen is beter geworden. Ik kan nu eten zonder dat mensen mij raar aankijken. Ook met mijn knie gaat het goed. Ik heb nu de kracht om weer flink te gaan shoppen en zelfs kleding kopen is nu leuk. Ik krijg dan ook leuke complimenten. Heel fijn vind ik dat je na het behalen van je streefgewicht je nog een jaar onder begeleiding mag blijven. Zo leer je een gezond voedingspatroon aan en blijf je je gewenste gewicht behouden.

Ik ben erg enthousiast over PowerSlim. Het allerleukste vind ik, dat zelfs de broek van mijn dochter mij nu past!

Bedankt Juliette en PowerSlim!

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer