Winkelwagen
Terug

62 jaar uit Gorinchem

"Zo blijf ik gemotiveerd!*"

Het is mei 2018. Nadat ik diverse ‘diëten’ had gevolgd, waarvan niets me blijvend heeft geholpen, kwam ik op een LadiesNight in Gorinchem PowerSlim tegen. Ik ben die avond 3x teruggegaan naar de stand en had direct een klik met Astrid. Zij zou later mijn coach worden.

Zou PowerSlim voor mij toch de oplossing zijn? Ik heb de stap genomen en een kennismakingsgesprek gepland. Ik was er aan toe, want ik had allerlei klachten.

Begin juli ben ik enthousiast aan het PowerSlim programma begonnen. Het ging me gemakkelijk af. De producten smaken heerlijk en ze verzadigen goed. En wat nog belangrijker is: ik voelde me direct beter.

Natuurlijk kwam ik voor diverse uitdagingen te staan:

  • We zijn op vakantie geweest – naar Canada – niet echt een land waar het gemakkelijk is om op je calorie- en koolhydraatinname te letten.
  • Ik moest een operatie ondergaan. Hierdoor was ik enkele weken ‘uit de roulatie’.

Maar deze uitdagingen heb ik aardig weten te hanteren. Ik zette mijn gezonde levensstijl, met een paar uitzonderingen, gewoon door.

De wekelijkse consulten met mijn coach waren leerzaam, maar ook gezellig. Ik voelde me echt gesteund en heb van PowerSlim mijn leefstijl kunnen maken. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik al een paar maanden in balans.

Ik zit gewoon weer lekker in mijn vel! De weegmomenten bouwen we nu af, maar ik vind het fijn om toch regelmatig langs te gaan bij mijn coach Astrid. Ik steek er altijd wat van op en blijf zo gemotiveerd.

Coach Astrid:

Mijn dag was goed als Ria in mijn agenda stond. Ria is iemand die heel positief in het leven staat en heeft bewezen ook met tegenslagen te kunnen omgaan.

Dat helpt natuurlijk enorm als je je doel wilt bereiken. Het was fantastisch om hieraan een bescheiden bijdrage te kunnen leveren. 

Astrid
Coach van Ria

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer