Winkelwagen
Terug

54 jaar uit Best

"Zo zorgde ik ervoor dat ik beter in mijn vel zit dan ooit!*"

Een paar keer per jaar organiseren wij een gezellige fotoshoot op ons hoofdkantoor. Verschillende PS'ers die hun doel hebben bereikt komen dan langs om als kers op de taart hun mooie resultaat vast te leggen. Deze keer kwam Monique samen met haar coach bij ons langs.

Het keerpunt

"We kennen allemaal dat ene moment: die kritische blik in de spiegel, die confrontatie met de realiteit. Ik was gewoon niet blij met wat ik zag. Op dat moment besefte ik me dat de knop om moest. En die knop wist ik te vinden!"

"Op een dag scrolde ik over mijn Facebook tijdlijn en las ik inspirerende succesverhalen van mensen die, dankzij het PS. food & lifestyle programma geweldige resultaten hadden behaald. Ik dacht bij mezelf: dit wil en kan ik ook!"

De start van een nieuw hoofdstuk

"Een afspraak voor een intake met een coach bij mij in de buurt, Monique van Wessem, was snel geregeld. Tijdens dat gesprek raakte ik al snel enthousiast door haar uitgebreide en duidelijke uitleg. Ik besloot met volle overtuiging om met het starterspakket te beginnen."

"Vol goede moed begon ik met het programma en al snel ontdekte ik dat het me verbazingwekkend goed afging. Ik moest er alleen aan wennen dat ik zes eetmomenten had per dag. Daardoor had ik totaal geen honger gedurende de dag. Achteraf realiseerde ik me dat ik voorheen gewoon veel te weinig at."

Dit motiveerde me zo!

"Na slechts een week was het tijd voor het eerste spannende weegmoment, en ja hoor: ik was al afgevallen! Dat resultaat gaf me de motivatie om door te zetten. Elke week zag ik mijn gewicht gestaag dalen, dat dreef me nog meer."

Gevarieerd eten

"Zelfs als ik op visite ging of naar een feestje moest, nam ik gewoon een PS. food & lifestyle tussendoortje mee, zoals een heerlijke koek of chips. Zo kon ik nog steeds deelnemen aan gezellige gelegenheden zonder mijn doel uit het oog te verliezen."

"Via de website van PS. food & lifestyle vond ik een hele hoop lekkere recepten, handig ingedeeld per fase. Door het grote aanbod aan recepten bleef mijn wekelijkse menu gevarieerd. Dankzij de expertise van mijn coach in het restaurantwezen kreeg ik bovendien waardevolle tips voor lekker en gevarieerd eten. Zelfs mijn partner at regelmatig mee met de maaltijden die ik kookte."

"Mijn absolute favoriet is de Mexicaanse ovenschotel met kip en tortillachips kaas. Dit gerecht staat nog steeds regelmatig op het menu, zo geweldig vind ik het!"

Monique samen met haar coach Monique van Wessum

Ik voel me geweldig!

"Vlak voor de kerst bereikte ik mijn streefgewicht. Dankzij PS. food & lifestyle en de voortdurende steun van mijn coach ben ik maar liefst 33 kilo afgevallen. Nu voel ik me beter in mijn vel dan ooit tevoren. De trap oplopen gaat veel sneller, mijn kleding zit als gegoten, en wanneer ik in de spiegel kijk, denk ik: je mag er wezen!"

Monique van Wessum
Coach van Monique

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer