Ellie Maaskant 36 jaar uit Ridderkerk

Zonder suiker voel ik me super!*

Met toeval ben ik bij PS. food & lifestyle terecht gekomen. Met behulp van mijn coach Monique is het mij gelukt om meer zelfvertrouwen te krijgen en mijn gezonde levensstijl in balans te houden.

Ik was het zogenaamde jojo-type: afvallen en vervolgens weer aankomen. Ik begon telkens opnieuw met lijnen. Wat ik ook deed, weinig eten, meerdere porties per dag, niets hielp. Uiteindelijk ben ik bij Monique terechtgekomen, een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Een nieuw eetpatroon

In het begin was het best moeilijk; geen aardappelen, geen pasta maar voornamelijk producten van PS. food & lifestyle. Je kunt ze zelf lekker op smaak brengen, bijvoorbeeld met een uitje, champignons, paprika en een beetje sojasaus. Ook de tussendoortjes zijn heerlijk. Ik heb geleerd om mijn eetgewoonte aan te passen. Ik bleef dit keer niet hangen op een bepaald getal, maar het lukte me om door te zetten. Daar ben ik heel gelukkig mee!

Ik heb anders leren eten, maar wel zo, dat het goed vol te houden is. Suiker heb ik zoveel mogelijk geschrapt, omdat ik daar last van heb. Zonder suiker voel ik mij super! 

Nu eet ik gezond, maar af en toe een broodje moet kunnen. Ook ga ik lekker uit eten zonder weer terug te vallen in mijn oude gewoontes, want ik heb geleerd te doseren. Vandaag te veel buiten mijn boekje gegaan, is morgen weer wat strenger zijn voor mezelf. 

Het was ook heel gezellig om iedere week naar mijn coach te gaan. We hadden fijne gesprekken en ze gaf me weer goede raad voor de komende week. Bedankt Monique voor de goede support!

Monique
Coach van Ellie

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer