Winkelwagen
Terug

Fusilli alla norma

Fase 3
Fusilli alla norma
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en snijd de aubergine in stukjes. Breng de aubergine op smaak met peper. Verhit de olijfolie in een pan, fruit de knoflook en bak de aubergine circa 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met de oregano, Italiaanse kruiden en peper en zout. Bak nog circa 8-10 minuten mee. Voeg vervolgens de pasta toe en schep door. Maak af met de ricotta en blaadjes basilicum.
Ingrediënten
  • 50 g PS. life fusilli
  • 25 g ricotta
  • 150 g aubergine
  • 100 g tomatenblokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 2 takjes basilicum
  • Snufje oregano
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
429 Kcal
Vet 24,7 g
Koolhydraten 22,2 g
Vezels 19,5 g
Eiwitten 19,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli alla norma
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.