Fusilli met garnalen in tomatensaus

Fase 3
Fusilli met garnalen in tomatensaus
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart474 calorieën
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook en hak de kruiden grof. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook 1 minuut aan. Voeg de garnalen toe en bak 3-5 minuten tot ze gaar en roze zijn. Haal de garnalen uit de pan en zet ze even apart. Voeg de tomatenblokjes, wijn, peterselie en basilicum toe aan de pan en roer goed door. Breng aan de kook tot de vloeistof voor de helft is ingekookt. Dit duurt ongeveer 8 minuten. Roer af en toe door. Doe vervolgens de garnalen terug in de pan en laat nog 2-3 minuten meekoken. Giet de fusilli af en meng met de tomatensaus. Serveer in een diep bord en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde per persoon
Energie
Kcal 474 Kcal
Vet 17,4 g
Koolhydraten 22,0 g
Eiwitten 44,1 g
Ingrediënten
  • 50 g PS. fusilli
  • 100 g grote garnalen
  • 200 g tomatenblokjes
  • 30 ml witte wijn
  • 1 el olijfolie
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 10 g peterselie
  • 5 g verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli met garnalen in tomatensaus
Uw waardering