Winkelwagen
Terug

Italiaanse tomaten-courgette soep

Fase 1
Italiaanse tomaten-courgette soep
schedule35 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Snijd de courgette en tomaat in grove stukken, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg de courgette en tomaat toe en bak 10 minuten mee. Voeg de bouillonpoeder en kokend water toe tot de groentes volledig onder staan. Breng aan de kook en laat circa 15 minuten pruttelen. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Serveer met de grissini oregano.
Tip: Houd je van pittig? Strooi dan wat chilipoeder over de soep.
Ingrediënten
  • 2 zakjes PS. food & lifestyle grissini oregano
  • 10 g PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 100 g courgette
  • 200 g tomaat
  • 1 witte ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
331 Kcal
Vet 17,0 g
Koolhydraten 10,8 g
Vezels 17,8 g
Eiwitten 24,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Italiaanse tomaten-courgette soep
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.