Winkelwagen
Terug

Aardappelpuree met kipfilet en sperziebonen

Fase 2A
Aardappelpuree met kipfilet en sperziebonen
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Marineer de kip met de olijfolie en gedroogde kruiden. Laat ongeveer 10 minuten afgedekt in de koelkast staan. Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng met een eetlepel gesmolten boter. Breng op smaak met peper en zout. Kook of stoom de sperziebonen in circa 15-20 minuten beetgaar. Laat een grillpan goed warm worden en gril de kip rondom goudbruin en gaar. Serveer met de aardappelpuree en sperziebonen.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 40-50 g kipfilet
  • 200 g sperziebonen
  • 1 el roomboter
  • 1 el olijfolie
  • Snufje rozemarijn
  • Snufje tijm
  • Snufje knoflookpoeder
  • Snufje uienpoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
399 Kcal
Vet 20,7 g
Koolhydraten 15,1 g
Vezels 9,3 g
Eiwitten 33,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aardappelpuree met kipfilet en sperziebonen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.