Winkelwagen
Terug

Aardappelpuree met witlof en gegratineerde geitenkaas

Fase 1
Aardappelpuree met witlof en gegratineerde geitenkaas
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de harde onderkant van de stronken witlof en halveer in de lengte. Kook de witlof in ruim water in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken. Verdeel de witlof over een met bakpapier beklede bakplaat, verkruimel de geitenkaas hier overheen en zet voor circa 5-10 minuten in de oven tot de geitenkaas is gegratineerd. Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Serveer de aardappelpuree met de witlof en geitenkaas en garneer met de rucola.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
  • 40-50 g verse geitenkaas
  • 200 g witlof
  • Paar blaadjes rucola
  • Snufje nootmuskaat
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
235 Kcal
Vet 8,1 g
Koolhydraten 10,2 g
Vezels 4,6 g
Eiwitten 28,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aardappelpuree met witlof en gegratineerde geitenkaas
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.