Aardbeiensalade met geitenkaas en walnoten
Fase 2B
Aardbeiensalade met geitenkaas en walnoten
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Maak een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie en wat peper en zout. Snijd de komkommer en de aardbeien in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Leg de veldsla op een bord en verdeel de komkommer, aardbeien, walnoten de geitenkaas eroverheen. Maak af met de dressing.
Ingrediënten
- 90-100 g verse geitenkaas
- 50 g veldsla
- 100 g komkommer
- 100 g aardbeien
- 5 walnoten
- 1 el balsamicoazijn
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
421 Kcal | |
Vet | 34,0 g |
Koolhydraten | 9,7 g |
Vezels | 3,1 g |
Eiwitten | 16,8 g |
Schrijf uw eigen review