Winkelwagen
Terug

Andijviesalade met ei en avocado

Fase 1
Andijviesalade met ei en avocado
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de eieren tussen hard en zacht in. Laat iets afkoelen. Snijd ondertussen de tomaat in stukjes, de komkommer en avocado in plakjes en de rode ui in halve ringen. Maak een dressing van de olijfolie, mosterd, het citroensap en wat peper en zout. Leg de andijvie in een diep bord en verdeel de eieren, tomaat, rode ui, avocado en komkommer eroverheen. Maak de salade af met de dressing.
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 100 g tomaat
  • 75 g andijvie
  • 50 g komkommer
  • ½ avocado
  • ¼ rode ui
  • 1 tl citroensap
  • ½ tl mosterd
  • 1 ½ el extra vierge olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
410 Kcal
Vet 34,0 g
Koolhydraten 7,4 g
Vezels 5,6 g
Eiwitten 15,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Andijviesalade met ei en avocado
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.