Winkelwagen
Terug

Aspergesalade met rivierkreeftjes

Fase 1
Aspergesalade met rivierkreeftjes
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd het harde uiteinde van de asperges af en snijd ze doormidden. Stoom of kook de asperges in circa 8 minuten beetgaar. Giet af, laat even afkoelen en meng met de stukjes tomaat, rivierkreeftjes en partjes ei. Maak een dressing van de olijfolie, witte wijnazijn, peper, zout en wat zoetstof naar smaak en besprenkel de salade hiermee.
Tip: -
Ingredi├źnten
  • 100-150 g rivierkreeftjes
  • 1 gekookt ei, in partjes
  • 100 g groene asperges
  • 100 g tomaten, in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • Vloeibare zoetstof
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
265 Kcal
Vet 15,7 g
Koolhydraten 6,0 g
Eiwitten 23,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aspergesalade met rivierkreeftjes
Uw waardering