Bietensalade met geitenkaas

Fase 2A
Bietensalade met geitenkaas
schedule35 min. preparation
people1 Person
show_chart529 calorieën
Snijd de gekookte bietjes en appel in kleine stukjes en doe deze in een kom. Meng de olie, azijn, mosterd en zoetstof tot een dressing en doe deze door de bietjes. Laat het 30 minuten staan in de koelkast zodat alle smaken met elkaar kunnen vermengen. Doe de bietensalade op een bord en leg de plakjes geitenkaas erop. Strooi de fijngehakte walnoten over de salade en voeg zout en peper toe naar smaak.
Ingrediënten
  • 200 g gekookte bietjes
  • ½ appel
  • 1 el olie
  • ½ el balsamico azijn
  • ½ tl mosterd (of mierikswortel)
  • Klein beetje zoetstof
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • 1 klontje roomboter
  • Zout
  • Peper
Bietensalade met geitenkaas
Energie
Kcal 529 Kcal
Vet 39,8 g
Koolhydraten 20,9 g
Eiwitten 17,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bietensalade met geitenkaas
Uw waardering