Couscous met knoflookgarnalen
Fase 1
Couscous met knoflookgarnalen
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit de olie in een pan en fruit de ui tot deze glazig ziet. Voeg het teentje knoflook en de garnalen toe en roerbak circa 2-3 minuten. Voeg de bloemkoolkorrels en de tomaatjes toe en roerbak nog circa 2-5 minuten. Zet het vuur uit en voeg de verse kruiden toe. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
Ingrediënten
- 150-200 g rauwe, gepelde garnalen
- 100 g bloemkool, fijn gemalen in de blender
- 3 kleine tomaatjes, in stukjes
- ½ ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 1 tl citroensap
- Pluk verse koriander, grof gehakt
- Paar blaadjes munt, grof gehakt
- Paar blaadjes basilicum, grof gehakt
- Zout
- Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
279 Kcal | |
Vet | 11,9 g |
Koolhydraten | 8,5 g |
Eiwitten | 32,9 g |
Schrijf uw eigen review