Winkelwagen
Terug

Bloemkoolsoep met garnalen

Fase 1
Bloemkoolsoep met garnalen
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de bloemkoolroosjes 15 minuten in de groentebouillon. Verhit ondertussen de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 5 minuten tot de ui glazig ziet. Bak daarna de garnalen nog circa 5 minuten mee tot ze roze zijn en bestrooi met peper en zout. Voeg de ui en de knoflook toe aan de bouillon en pureer de soep met de staafmixer. Serveer de soep samen met de garnalen in een kom.
Tip: -
Ingrediënten
  • 100 g bloemkool in roosjes
  • 150-200 g garnalen
  • 125 ml groentebouillon
  • ¼ ui, gesnipperd
  • 0.5 teentje knoflook, geperst
  • 0.5 el olijfolie
  • Peper en zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
193 Kcal
Vet 6,6 g
Koolhydraten 5,9 g
Eiwitten 26,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bloemkoolsoep met garnalen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.