Winkelwagen
Terug

Broccoli-fetasalade met zongedroogde tomaatjes

Fase 2B
Broccoli-fetasalade met zongedroogde tomaatjes
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook of stoom de broccoli beetgaar in circa 4-5 minuten. Rooster de pijnboompitten goudbruin en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Hak de basilicum grof. Verdeel de broccoli en de zongedroogde tomaatjes over een diep bord en verbrokkel de feta eroverheen. Besprenkel met de olijfolie en het citroensap. Bestrooi met wat versgemalen peper en garneer met de verse basilicum.
Tip: Je kunt in plaats van olijfolie ook de olie van de zongedroogde tomaatjes gebruiken.
Ingrediënten
  • 90-100 g feta light
  • 200 g broccoli
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • 5 g verse basilicum
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
527 Kcal
Vet 28,4 g
Koolhydraten 32,5 g
Vezels 10,4 g
Eiwitten 29,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Broccoli-fetasalade met zongedroogde tomaatjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.