Broccoli-geitenkaas lasagne

Fase 1
Broccoli-geitenkaas lasagne
schedule40 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
show_chart206 calorieën
Thuiswinkel waarborg

Winkel zeker met thuiswinkel waarborg

Verwarm de oven voor op 180 ⁰C. Snijd de broccoli in roosjes en snipper de ui. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de broccoliroosjes 3-5 minuten samen met de bouillon. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 2-3 minuten. Voeg de tartaar toe en bak rul en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Giet de broccoli af en bewaar het kookvocht. Doe de broccoli in een kom en prak goed fijn met behulp van een vork. Meng met de geitenkaas en de tartaar, tijm en de ui. De broccoli-geitenkaas puree moet goed smeuïg zijn dus voeg eventueel nog wat extra kookvocht toe. Proef en voeg eventueel nog wat extra bouillonpoeder toe voor een volle smaak. Doe een laagje broccolipuree in een ovenschaal en dan een laagje lasagne. Herhaal dit totdat de vellen op zijn en eindig met een laagje broccolipuree. Zet 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
Tip: Vanaf fase 2A kun je er wat Parmezaanse kaas overheen strooien alvorens de lasagne de oven in gaat.
Ingrediënten
  • 1 doosje PS. food & lifestyle lasagne
  • 2 el PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 150 g tartaar
  • 50 g verse geitenkaas
  • 800 g broccoli
  • 1 ui
  • 2 el olijfolie
  • 1 ½ el tijm
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
Kcal 206 Kcal
Vet 10,9 g
Koolhydraten 4,7 g
Vezels 7,5 g
Eiwitten 21,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Broccoli-geitenkaas lasagne
Uw waardering