Winkelwagen
Terug

Butterchicken met risoni

Fase 3
Butterchicken met risoni
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kipfilet in reepjes, de wortel en paprika in stukjes, de lente-ui in ringetjes en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een diepe koekenpan en fruit de knoflook. Voeg vervolgens de kip, wortel, paprika, kokosmelk en specerijen toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat circa 10-15 minuten zachtjes koken totdat de kip volledig gaar is. Bereid ondertussen de risoni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de roomboter en yoghurt toe aan het kipmengsel en roer goed door. Garneer met de lente-ui en serveer met de risoni.
Tip: Lekker met wat cashewnoten.
Ingrediënten
  • 50 g PS. life risoni
  • 120-150 g kipfilet
  • 100 g wortel
  • 100 g rode paprika
  • ½ lente-ui
  • ½ teentje knoflook
  • 50 ml kokosmelk
  • 1 el Griekse yoghurt 10% vet
  • ½ el roomboter
  • ½ el olijfolie
  • Snufje kerriepoeder
  • Snufje kurkuma
  • Snufje garam masala
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
544 Kcal
Vet 23,9 g
Koolhydraten 25,5 g
Vezels 20,1 g
Eiwitten 46,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Butterchicken met risoni
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.