Chinese tomaten noodlesoep
Fase 1
Chinese tomaten noodlesoep
schedule40 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Fruit de ui en knoflook in de olie in een soeppan totdat ze glazig zien. Voeg de tomatenblokjes toe verhit het geheel kort. Voeg vervolgens de bouillon toe en breng de soep op smaak met de sambal, sojasaus en zoetstof. Breng de soep aan de kook. Haal vervolgens de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Voeg vervolgens de taugé en eventueel kipfilet toe en laat de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de noodles af en voeg deze toe aan de soep. Voeg eventueel de omeletreepjes toe.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle noodles
- 40-50 g kipfilet of omelet van 1 ei in reepjes
- 1 handje taugé
- 150 g tomatenblokjes uit blik
- ¼ ui, gesnipperd
- 2 el olijfolie
- 1 el Kikkoman sojasaus
- ½ teen knoflook, fijngehakt
- 1 tl sambal oelek
- 1 tl zoetstof
- 250 ml (tuin)kruidenbouillon
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
383 Kcal | |
Vet | 22,3 g |
Koolhydraten | 13,2 g |
Vezels | 4,0 g |
Eiwitten | 30,9 g |
Schrijf uw eigen review