Winkelwagen
Terug

Couscous met romige spinazie en zalm

Fase 3
Couscous met romige spinazie en zalm
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de zalm op smaak met peper en zout. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de zalm tot de gewenste gaarheid. Verhit in een andere pan de rest van de olijfolie en voeg de spinazie en kookroom toe. Bak totdat deze geslonken is. Serveer de couscous met de zalm en spinazie en besprenkel met wat citroensap.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalm
  • 50 g couscous
  • 150 g verse spinazie
  • 1 el kookroom
  • 1 tl citroensap
  • 1 ½ el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
527 Kcal
Vet 34,5 g
Koolhydraten 14,8 g
Vezels 3,9 g
Eiwitten 37,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Couscous met romige spinazie en zalm
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.