Winkelwagen
Terug

Frittata met kastanjechampignons en boerenkool

Fase 1
Frittata met kastanjechampignons en boerenkool
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de boerenkool grof, de kastanjechampignons en rauwe ham in stukjes en pers de knoflook. Verhit de roomboter in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de kastanjechampignons en rauwe ham toe en bak circa 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Bereid ondertussen de omelet-mix volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de boerenkool hier aan toe en schud goed door elkaar. Giet de omelet-mix over de champignons en rauwe ham en laat stollen op laag vuur. Maak af met de rucola.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle omelet met kruiden
  • 40-50 g rauwe ham
  • 150 g kastanjechampignons
  • 20 g boerenkool
  • 20 g rucola
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el roomboter
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
337 Kcal
Vet 16,4 g
Koolhydraten 10,6 g
Vezels 3,8 g
Eiwitten 35,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frittata met kastanjechampignons en boerenkool
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.