Fusilli met biefreepjes
Fase 1
Fusilli met biefreepjes
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Afgieten en laten uitlekken. Kruid de biefreepjes met peper en zout. Verhit ½ el olie in een koekenpan en bak hierin de biefreepjes in circa 2 minuten rondom bruin. Bak de paprikareepjes en champignons 3 minuten mee. Voeg de rozemarijn en de roomkaas toe en verwarm 1 minuut op een matig vuur mee. Voeg ½ el olie en royaal peper toe. Meng de fusilli met de biefreepjes en champignons en serveer in een diep bord.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle Fusilli
- 40-50 g biefstuk in reepjes
- 150 g champignons in plakjes
- 50 g groene paprika in reepjes
- 1 el roomkaas light
- 1 el olijfolie
- 1 el rozemarijn
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
298 Kcal | |
Vet | 14,0 g |
Koolhydraten | 2,5 g |
Eiwitten | 32,3 g |
Schrijf uw eigen review