Fusilli met broccoli, tomaat en courgette
Fase 2A
Fusilli met broccoli, tomaat en courgette
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli zoals vermeld op de verpakking en voeg de bouillon toe aan het kokende water. Verhit de olie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook aan. Voeg de broccoli en de courgette toe en roerbak circa 3 minuten. Giet de fusilli af en voeg, samen met de tomaat, toe aan de wokpan. Warm nog even goed door en breng op smaak wat peper en zout en de Italiaanse kruiden. Garneer met de verse basilicum.
Tip: Extra lekker met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
- 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
- 100 g broccoli in kleine roosjes
- 100 g courgette in stukjes
- 1 tomaat in stukjes
- ¼ ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 el olijfolie
- Italiaanse kruiden
- Paar blaadjes verse basilicum
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
280 Kcal | |
Vet | 11,6 g |
Koolhydraten | 11,0 g |
Eiwitten | 24,0 g |
Schrijf uw eigen review