Winkelwagen
Terug

Gazpacho met grissini oregano

Fase 2A
Gazpacho met grissini oregano
schedule135 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de tomaat, komkommer, paprika, ui en knoflook in grove stukken. Schep in een keukenmachine samen met de rode wijnazijn, olijfolie en gedroogde kruiden. Pureer tot je een gladde soep krijgt. Voeg eventueel wat groentebouillon toe als de soep te dik blijft. Breng nogmaals op smaak met wat versgemalen peper. Zet minimaal 2 uur in de koelkast en serveer met de grissini oregano.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle grissini oregano
  • 150 g tomaat
  • 75 g geroosterde paprika uit pot
  • 50 g komkommer
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • ½ el rode wijnazijn
  • 1 el olijfolie
  • Snufje gerookte paprikapoeder
  • Snufje oregano
  • Versgemalen peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
331 Kcal
Vet 17,2 g
Koolhydraten 11,8 g
Vezels 18,1 g
Eiwitten 23,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gazpacho met grissini oregano
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.