Winkelwagen
Terug

Gestoomde zalm met broccoli en gebakken knoflook

Fase 1
Gestoomde zalm met broccoli en gebakken knoflook
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Vul een (stoom)pan met een flinke laag water. Breng aan de kook en voeg het bouillonblokje toe. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en de knoflook zeer fijn. Leg de zalm in het stoommandje en stoom gaar in circa 20 minuten. Voeg de laatste 10 minuten de broccoli toe. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de knoflook goudbruin op laag vuur. Leg de broccoli en de zalm op een bord en breng extra op smaak met wat peper en zout. Besprenkel met de gebakken knoflook.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalmfilet
  • 200 g broccoli
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 bouillonblokje
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
420 Kcal
Vet 27,9 g
Koolhydraten 3,2 g
Vezels 6,3 g
Eiwitten 36,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gestoomde zalm met broccoli en gebakken knoflook
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.