Winkelwagen
Terug

Griekse rijstsalade

Fase 1
Griekse rijstsalade
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de sojarijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet en de komkommer in stukjes. Halveer de cherrytomaatjes en snipper de ui. Hak de peterselie grof en pers de knoflook. Meng de ingrediënten voor de tzatziki in een klein schaaltje en breng op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes kipfilet goudbruin en gaar. Breng op smaak met de kruiden en peper en zout. Meng de rijst met de kipfilet, tomaatjes, komkommer, rode ui en de olijven. Bestrooi met de verse peterselie en serveer met de tzatziki.
Tip: Vanaf fase 2 lekker met een wat feta light.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 40-50 g kipfilet
  • 50 g cherrytomaatjes
  • 100 g komkommer
  • 10 g rode ui
  • 10 g groene olijven
  • ½ el olijfolie
  • 1 el verse peterselie
  • Snufje oregano
  • Snufje chilipoeder
  • Snufje tijm
  • Snufje knoflookpoeder
  • Snufje komijn
  • Snufje basilicum
  • Snufje uienpoeder
  • Peper
  • Zout
Tzatziki:
  • 2 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 25 g komkommer
  • ½ teentje knoflook
  • 1 tl citroensap
Voedingswaarde per persoon
Energie
306 Kcal
Vet 9,2 g
Koolhydraten 13,0 g
Vezels 6,4 g
Eiwitten 42,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Griekse rijstsalade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.