Winkelwagen
Terug

Griekse traybake met zalm en courgette

Fase 1
Griekse traybake met zalm en courgette
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180⁰C. Snijd de courgette in halve plakjes en snipper de ui. Halveer de olijven en hak de dille fijn. Meng de courgette, rode ui en de olijven met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Leg de zalmfilet erbovenop en breng ook op smaak met peper, zout en de verse dille. Bak circa 25 minuten in de voorverwarmde oven. Verbrokkel tot slot de geitenkaas eroverheen.
Tip: Vanaf fase 2 ook lekker met feta (light) in plaats van geitenkaas.
Ingrediënten
  • 100-150 g zalmfilet
  • 40-50 g geitenkaas
  • 100 g courgette
  • ¼ rode ui
  • 5 groene olijven
  • ½ takje verse dille
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
431 Kcal
Vet 32,0 g
Koolhydraten 6,3 g
Vezels 1,4 g
Eiwitten 29,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Griekse traybake met zalm en courgette
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.