Hangop met gebakken appeltjes en pecannoten
Fase 2C
Hangop met gebakken appeltjes en pecannoten
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereidingswijze hangop:
Maak een theedoek vochtig en leg in een vergiet. Hang het vergiet in een kom of pan. Schenk de yoghurt in het vergiet en laat circa 8 uur uitlekken in de koelkast.
Bereidingswijze appeltjes:
Bestrooi de schijfjes appel met kaneel. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de appelschijfjes aan beide zijdes aan.
Ingrediënten
- 150-200 g Griekse yoghurt 5%
- ½ appel, in partjes
- 1 tl olijfolie
- Kaneel
- 5 pecannoten, grof gehakt
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
258 Kcal | |
Vet | 18,5 g |
Koolhydraten | 14,6 g |
Eiwitten | 7,0 g |
Schrijf uw eigen review