Winkelwagen
Terug

Hartige pannenkoek met truffelchampignons

Fase 1
Hartige pannenkoek met truffelchampignons
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snipper de ui en snijd de champignons in kwarten. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en fruit de ui circa 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak 3-4 minuten mee. Voeg de roomkaas toe en breng op smaak met peper, zout en de truffelolie. Bereid de pannenkoek volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de champignons op de pannenkoek en maak af met de rucola en eventueel nog wat extra peper.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle pannenkoek
  • 200 g champignons
  • Handje rucola
  • 1 el roomkaas light
  • 1 tl truffelolie
  • 1 el olijfolie
  • ¼ rode ui
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
319 Kcal
Vet 19,5 g
Koolhydraten 7,6 g
Vezels 3,9 g
Eiwitten 26,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hartige pannenkoek met truffelchampignons
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.