Havermout met gebakken peer en geroosterde walnoten
Fase 2B
Havermout met gebakken peer en geroosterde walnoten
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Rooster de walnoten in een koekenpan en zet even apart. Verhit de roomboter in dezelfde pan en bak de partjes peer circa 5-8 minuten. Bestrooi met een beetje kaneel. Doe ondertussen 160 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje havermout. Warm circa 3 minuten op in een pannetje. Doe de havermout in een kom, samen met de peer en de walnoten. Maak eventueel af met nog een beetje extra kaneel.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle havermout
- ½ peer, geschild en in partjes
- 5 walnoten
- ½ el roomboter
- Snufje kaneel
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
306 Kcal | |
Vet | 14,2 g |
Koolhydraten | 19,2 g |
Eiwitten | 22,3 g |
Schrijf uw eigen review