Winkelwagen
Terug

Kabeljauw met sojarijst en sperziebonen

Fase 2C
Kabeljauw met sojarijst en sperziebonen
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de sojarijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook of stoom ondertussen de sperziebonen in circa 15-20 minuten beetgaar. Giet de boontjes af en besprenkel deze met sojasaus. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan, fruit de ui en meng met de sojarijst. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout. Verhit vervolgens de resterende olijfolie in dezelfde pan en bak de kabeljauw gaar. Serveer met de rijst en sperziebonen en garneer met het sesamzaad.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 40-50 g kabeljauw
  • 150 g sperziebonen
  • ½ ui
  • 1 el sesamzaad
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
332 Kcal
Vet 7,2 g
Koolhydraten 19,4 g
Vezels 11,7 g
Eiwitten 43,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kabeljauw met sojarijst en sperziebonen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.