Winkelwagen
Terug

Kipfilet met pompoen en groene salade

Fase 3
Kipfilet met pompoen en groene salade
schedule35 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de pompoen in reepjes, besprenkel met de helft van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Zet voor circa 25 minuten in de oven en schep halverwege om. Breng ondertussen de kipfilet op smaak met peper en zout. Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de kip gaar. Snijd in plakjes en serveer met de pompoen, veldsla en waterkers.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 150 g pompoen
  • 30 g veldsla
  • 15 g waterkers
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
406 Kcal
Vet 25,0 g
Koolhydraten 4,2 g
Vezels 2,9 g
Eiwitten 39,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kipfilet met pompoen en groene salade
Uw waardering