Winkelwagen
Terug

Kippensoep met risoni

Fase 3
Kippensoep met risoni
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snipper de ui, hak de knoflook fijn, snijd de bleekselderij in reepjes en de wortel in halve plakjes. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de knoflook en ui. Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de kruidenbouillon en 500 ml water toe en breng aan de kook. Voeg de kipfilet toe en kook de kipfilet gaar. Haal de gare kipfilet uit de pan, laat wat afkoelen en trek vervolgens wat uit elkaar. Voeg de risoni toe aan de pan en voeg zodra de risoni gaar is de kip weer toe. Garneer met de peterselie en breng eventueel nog op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 50 g PS. risoni
  • 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 120-150 g kipfilet
  • 50 g wortel
  • 100 g bleekselderij
  • ¼ ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 takje peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
490 Kcal
Vet 16,5 g
Koolhydraten 20,8 g
Vezels 18,5 g
Eiwitten 55,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kippensoep met risoni
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.