Winkelwagen
Terug

Kippenstoof met champignons en bleekselderij

Fase 1
Kippenstoof met champignons en bleekselderij
schedule40 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kipfilet en bleekselderij in stukjes, de champignons in partjes, de lente-ui in ringetjes, snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit de ui en knoflook. Breng de kipfilet op smaak met peper en zout, voeg toe aan de pan en bak rondom bruin. Voeg de champignons en de bleekselderij toe en bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens het bouillonpoeder, 150 ml water en de witte wijnazijn toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 20 minuten zachtjes stoven. Let op: voeg wat extra bouillon toe als de kip droog kookt. Garneer met de ringen lente-ui.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 150 g champignons
  • 100 g bleekselderij
  • 1 lente-ui
  • ¼ ui
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
289 Kcal
Vet 13,1 g
Koolhydraten 6,4 g
Vezels 4,6 g
Eiwitten 33,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kippenstoof met champignons en bleekselderij
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.